Branner Translation

 

IMG_0292

Sasha Branners grundläggande filosofi

  • Svenskan är och bör vara ett levande språk som utvecklas i takt med att samhället förändras.
  • Jag vill verka för ett modernt och lättillgängligt språk som för samman istället för att distansera.
  • Jag hoppas kunna bidra till samhället och hjälpa enskilda individer med det jag kan bäst, nämligen att förmedla ett budskap från ett språk till ett annat. Personligen tror jag att kommunikation är grunden till allt och det är precis det jag arbetar med.
  • Jag arbetar för ett jämställt, öppet, tolerant och mångkulturellt samhälle där språk och kommunikation spelar en viktig roll.
  • Jag levererar översättningar av en hög kvalitet och jag sätter stor ära i att skapa tydliga och korrekta texter som är väl anpassade efter målgruppen.